Vieskatalo

 

Tutustu tarkemmin Vieskataloihin Vieskatalo.fi -sivustolla:

Vieskatalo-talopaketit


Vieskatalot valmistetaan Alavieskan tehtaallamme lähes 50 vuoden kokemuksella. Vieskataloissa asuukin jo tuhansia tyytyväisiä perheitä ympäri Suomen. Vuodesta 2010 vuoteen 2015 talojamme myytiin tuotemerkillä Kotitalo, mutta vuoden 2016 alusta alkaen on taas mahdollista saada Vieskatalojen tuttua ja taattua laatua. Mallistosta löytyy useita rakastettuja Vieskatalo-malleja sellaisenaan tai tuunattuna tämän päivän twistillä.

Kiinnitämme erityistä huomiota talojen ja palvelun laatuun sekä toimitusvarmuuteen. Hankimme kaikki Vieskatalon rakentamisesssa käyttämämme materiaalit markkinoiden parhailta toimittajilta. Teemme aktiivista tuotekehitystä sen eteen, että voimme myös jatkossa toteuttaa suomalaisia unelmia kodista ja laadukkaasta asumisesta sekä palvellaksemme rakentaja-asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Vieskatalon suurelementtitekniikka mahdollistaa talojen muuntelun yksilöllisesti asumisen toiveesi, tonttityypin ja ilmansuunnat huomioiden. Kehittämämme elementtiratkaisu on lämmöneristävyydeltään ja ilmatiiviydeltään yksi markkinoiden energiatehokkaimmista.