Tietoa meistä

Jo 50 vuoden ajan

Vieskan Elementti Oy on vuonna 1968 perustettu rakennuselementtejä valmistava yritys. Tänä vuonna yritys juhlii 50 -vuotistaivaltaan. Liikeidean taustalta löytyy joukko yritteliäitä ja rohkeita alavieskalaisia henkilöitä, joiden tarkoituksena oli jo silloin tuoda työtä ja toimeentuloa pieneen pohjois-pohjanmaalaiseen Alavieskan kuntaan.

Yrityksemme suunnittelee, valmistaa ja asentaa korkealaatuisia puuelementtirakennuksia. Tuotevalikoimaamme kuuluvat Vieskatalo-talopaketit, Pomo-hallirakennukset sekä rakennusliikkeille suunnatut rivi- ja paritaloelementit. Myös NR-kattoristikot valmistetaan omassa tuotannossa.

Laatua alusta loppuun

Kehittämämme elementtiratkaisu on lämmöneristävyydeltään ja ilmatiiviydeltään yksi markkinoiden energiatehokkaimmista. Suurelementtitekniikka antaa mahdollisuuden myös muokata rakennuksia tarpeiden mukaisiksi. Vahvuuksiamme on tekniikan ohella asennusnopeus ja tarkkuus. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden ja palveluiden laatuun ja toimitusvarmuuteen. Kaikki käyttämämme materiaalit hankimme markkinoiden parhailta toimittajilta.

Yrityksemme omistajina on ollut alusta saakka liki 300 eri henkilöä tai yhteisöä. Haluamme jatkossakin olla mukana toteuttamassa suomalaisia unelmia työstä, asumisesta ja hyvinvoinnista. Olipa kyseessä upea omakotitalo tai vaikkapa hevostalli, meiltä löytyy ratkaisut rakentamisen hankkeisiin.