POMO-puuelementtihalli

Tilantarpeeseesi vastaus on yksilöllinen POMO-puuelementtihalli. Halli nousee nopeasti, sillä elementit suunni-puuelementtitekniikalla voit toteuttaa monenlaiset rakennustarpeesi. Punaiseksi maalattuna ne istuvat hyvin suomalaiseen maalaismaisemaan. Voit rakentaa esimerkiksi maaseudulle tuotanto-, hevostalli-, maneesi- ja konehallirakennuksia. Eri väreillä sekä eri verhousmateriaaleilla POMO-puuelementtihallit muuntuvat myös kaupunkien ja taajamien liike-, teollisuus- ja talousrakennuksiksi. POMO-rakennuksia saa eristämättöminä ja lämpöeristettynä.

Kaikki POMO-hallit valmistetaan SFS-inspecta Sertifiointi Oy:n puuelementtien ja kattoristikoiden laadunvalvontajärjestelmien mukaisesti.

POMO-hallit saat myös valmiiksi asennettuna. Meiltä asiakkaan tarpeen mukaan useita eri asennusvaihtoehtoja.

 

  POMO-liikerakennukset

 POMO muuntuu tarpeittesi mukaan näyttäväksi liikerakennukseksi. Nopeasti pystytettävä suurelementtihalli on oiva ratkaisu liiketoiminnan käynnistämiseen lyhyelläkin aikataululla.

 

  POMO-teollisuushallit

POMO-teollisuushallit tarjoavat hyvän ratkaisun moniin erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Muunneltavuutensa ansiosta POMO-teollisuushalleja on käytössä mm. konepajateollisuudessa ja puuteollisuudessa. POMOsta saa nykypäivän vaatimuksiin soveltuvan hallin mille tahansa toimialalle.

 

  POMO-konehallit

Kunnon POMO-konehallissa koneetkin kestävät pidempään. Suomalaisiin sääolosuhteisiin hyvin suunniteltu POMO-konehalli on laadukas ja kestävä suoja koneiden säilyttämiseen, korjaamiseen ja työskentelyyn. Rakennustekniikkamme antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa tarpeittesi kokoisen hallin.

 

  POMO-tuotantorakennukset

Maatalousyrittäjät ovat valinneet suomalaisen POMOn jo vuosikymmenien ajan. Tuotantoeläimet saavat kestävät ja reilun kokoiset suojat POMO-tuotantorakennuksista, jotka muuntuvat helposti mm. navetaksi, sikalaksi tai muihin maatalouden tarpeisiin. Kestävät ja tiiviit hallit soveltuvat myös erinomaisesti tuotteiden varastointiin.

 

  POMO-hevostallit ja -maneesit

POMO on myös kysytty talli hevosille niin ratsastajien kuin ravivalmentajienkin keskuudessa. POMO-maneesi tarjoaa laadukkaan ja miellyttävän harrastustilan ratsukoille ja tallimallistomme on muunneltavissa jokaisen hevosihmisen toiveiden mukaiseksi.

Katso video maneesin asennukseta täältä.

 

Esimerkkejä talliratkaisuista


Hevostalli 4 paikkaa

Hevostalli 8 paikkaa

Hevostalli 12 paikkaa

Hevostalli 33 paikkaa + ratsastusmaneesi