Vieskan Elementin Vieskahalleilla on laaja käyttötarkoitus

Kylmät varastorakennukset asiakkaan toiveiden mukaan

Vieskan Elementin hallirakentamiseen kuuluvat rakennukset ovat puurakenteisia, lämpöeristettyjä tai eristämättömiä kokonaisuuksia, joiden käyttötarkoitus on laaja ja monipuolinen: teollisuus- ja varastohallit, tuotantorakennukset, hevostallit, maneesit, liikerakennukset ja pienteollisuushallit.

Vieskan Elementin toimintaperiaate on toimittaa hallit pystytettynä asiakkaan määrittelemien mittojen mukaisesti. Hallien toimituspakettiin kuuluu piirustukset ilman asemapiirrosta, ulkoseinäelementit lautaverhottuna ja kahteen kertaan maalattuna.

Vieskahalli Maneesit yli 50 vuoden kokemuksella

Eristämättömissä rakennuksissa voi olla tuulensuojalevy, jolloin asiakas lämpöeristää rakennuksen itse. Toimitus voi olla myös valmiiksi lämpöeristetty ja sisäverhottu. Lisäksi toimitukseen kuuluu kattopellit, aluskate, ruoteet, kattoristikot, päätykolmioelementit, ikkunat ja ovet asiakkaan tarpeen mukaan. Ovet voivat olla liuku- nosto tai käyntiovia.

Lämpimät Vieskahallit ovat vastaus pienteollisuuden ja liikerakentamisen tilantarpeeseen

Katemateriaalina voi olla myös asema- tai rakennusmääräysten mukaan pelti, joka voi olla tiilikuviollinen tai kate voi olla huopa.

Pystytykseen kuuluu toimitukseen kuuluvien seinäelementtien, ikkunoiden, ovien, kattoristikoiden ja kattopeltien asennus. Asennus voi olla myös runkoasennus tai aluskateasennus. Asennus sisältää nosturit ja telineet.

Copyright © Vieskatalo

luotettavakumppani

Vieskatalo

Vieskan Elementti Oy, 85200 ALAVIESKA
Y-tunnus: 0194902-3

Puh: 08 430 9200

asiakaspalvelu@vieskatalo.fi