Vieskatalo Kalajoen loma-asuntomessuilla

01.05.2014

Kalajoen luonnonkauniilla Aurinkohiekoilla järjestettiin loma-asuntomessut 23.6.-6.7.2014. Messualueella oli kaksi näyttävää Vieskatalo-kohdetta.

VIESKATALO MERISÄVEL


Vieskatalo Merisävel sijaitsee yhdellä Kalajoen loma-asuntomessualueen upeimmista paikoista.

Vieskatalo Merisävel on suunniteltu kahdelle aikuiselle vapaa-ajankäyttöön. Hiekkadyynin päällä kohoavassa vapaa-ajanasunnossa suuret ikkunat avaavat merellisen maiseman.

Asunnon alakerta jakautuu julkiseen osaan, joka on valoisa ja avara oleskelu- ja ruokailutila, sekä yksityisempään wc- ja saunaosastoon. Saunaosastolta on käynti katseilta suojassa sijaitsevaan paljuun, joka lämpiää aurinkopaneelilla kerätyllä energialla. Suuret terassialueet tarjoavat mahdollisuuden nauttia meri- ja dyynimaisemista myös ulkona.

Musiikkiharrastustilana toimiva yläkerran aula avautuu parvena alakerran oleskelutiloihin. Yläkerrassa sijaitsee myös sviittimäinen makuuhuone aamiaisparvekkeella.

VIESKATALO TÄHKÄ


Vieskatalo Tähkä on hulppea vapaa-ajanasunto monenlaiseen käyttöön.

Vieskatalo Tähkä on suunniteltu ylelliseksi loma-asunnoksi pariskunnalle tai pienelle perheelle. Ulkomuodoltaan askeettisen moderni rakennus yllättää sisääntulijan viihtyisillä sisätiloillaan sekä upeilla merinäkymillä.

Alakerran oleskelutiloissa avautuu esteetön näköyhteys kauniille lammelle. Yhteinäinen ja avara alakerta tarjoaa tilaa viihtyä yhdessä ystävien kanssa. Keittiö on sijoitettu katseilta suojaan ja ruokailutila porrastettu omaksi hieman erilliseksi viihtymispaikaksi.

Yläkerrassa sijaitsee ylellinen kahdenhengen makuuhuone omalla parvekkeella sekä oleskelutila. Korkeiden oleskelutilan ikkunoiden ansioista myös yläkerrasta avautuu vuoden aikojen mukaan muuttuva merinäkymä.

Suuri avoterassialue takapihalla lammen rannalla antaa mahdollisuuden nauttia hiekkadyyneistä ja meri-ilmasta. Ilmojen viiletessä lasitettu oleskeluterassi jatkaa kesää. Arjen ylellisyyttä tuo erillinen saunamökki  lammen rannassa, joka sopii myös vieraiden majoittamiseen.

 

 

« Takaisin uutisarkistoon